HOME

GEBOORTEKAARTEN

TROUWKAARTEN

OVERIGE KAARTEN

LOOKBOOK

WERKWIJZE

OVER ONS

CONTACT

Zeg JA! tegen de mooiste dag van jullie leven

KONDIG jullie TROUWDAG AAN MET EEN indrukwekkende UITNODIGING!

Voor deze speciale dag trek je alles uit de kast: een droomjurk, je beste pak en… een feestelijke uitnodiging! Deze mag je niet vergeten, want het is tenslotte de start van jullie (droom)huwelijk. Ook hiervoor hebben we een aantal voorbeelden ontwikkelt die als basis dienen voor jullie ontwerp.

Wedding Stationery
Maak het helemaal af met bijpassende menukaarten, tafelkaarten en bedankkaartjes. Alles in dezelfde stijl, hoe gaaf is dat! Lees hier meer over stationery.

Onze kaarten

Subtiel en elegant

De smaak van jullie trouwuitnodiging is heel persoonlijk en moet passen bij jullie allebei. Twee smaken om rekening mee te houden dus! De vormgeving van de trouwkaarten houden we graag simpel. Het draait deze dag om jullie, dus jullie namen spelen een hoofdrol! Uiteraard mogen de belangrijke feiten niet ontbreken. Heb je een mooie quote of tekst die je er graag op wilt hebben? Dan geven we die ook een mooie plek!

We hebben een aantal voorbeelden ontwikkeld die als inspiratie kunnen dienen voor jullie ontwerp.

Inspiratie kaarten

De kaarten hieronder kunnen dienen als inspiratie en 'basisontwerp' voor jouw eigen kaart. Klik op de button voor meer info en om direct een offerte aan te vragen. Ook vind je hier een voorbeeldprijs. Wil je elementen aanpassen of toevoegen? Dan kan de prijs veranderen. De definitieve prijs ontvang je na je offerteaanvraag. Toch liever een eigen ontwerp? Vraag dan een offerte aan.

Minimal

Big day

Rustic

 Iets aanpassen,
of een eigen ontwerp, kan dat?

Uiteraard! Lettertypes, compositie, tekst, papiersoort en inktkleur kun je naar eigen keuze aanpassen. Dit passen wij gratis voor je aan! Daarnaast ben je vrij om de stijlen onderling te combineren en te mixen, zodat je de perfecte kaart krijgt die bij jou past. Kies uit een van de prachtige papiersoorten die we hebben. Uiteraard hebben we bij iedere papiersoort ook een passende envelop.

Wil je toch liever een eigen ontwerp? Dat kan! Vraag dan hier een offerte aan.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE / BESTELLEN

Laten we samen
iets moois maken!

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of direct bestellen? Ga naar de offertepagina.

buro stampij

Werkwijze

Over ons

Contact

Producten

Geboortekaarten

Trouwkaarten

Visitekaartjes

Giftcards

service

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Levertijd

Betaling

copyright© Buro Stampij