HOME

GEBOORTEKAARTEN

TROUWKAARTEN

OVERIGE KAARTEN

LOOKBOOK

WERKWIJZE

OVER ONS

CONTACT

Maak een onvergetelijke
eerste indruk

MET VISITEKAARTJES WAAR JE WÉL TROTS OP BENT

Visitekaartjes zijn niet meer van deze tijd en worden overschat.” Dat horen we tegenwoordig steeds meer. Logisch, want we leven nu eenmaal in een wereld waarbij je dingen niet echt meer kunt vasthouden en voelen. Juist daarom is het zo mooi om iets van jezelf weg te geven dat je wél kunt vastpakken en bewaren. Dus onderscheid je van de rest en ga voor een visitekaartje die niet op de grote hoop beland. Een robuust kaartje die stevig in de hand ligt en goed aanvoelt. Zo maak je echt wel indruk!

VISITEKAARTJES

Stijlvol en luxe

De stijl van de visitekaartjes is enigzins afhankelijk van je bestaande huisstijl en logo. Mocht je deze niet hebben, dan kunnen we ook dit voor je verzorgen. In de basis houden we de kaartjes graag simpel en strak. Maar er zijn ook prachtige combinaties te maken met extra afwerkingen als folie- en blinddruk. Hierbij kan je denken aan een logo of een patroon.

What you see is what you get

DEZE GIFTCARDS ZIJN AL EEN CADEAU OP ZICH!

Als je iets cadeau geeft, dan mag dat er ook leuk uitzien. Het oog wil tenslotte ook wat! En zeg nou zelf, met zo’n giftcard geef je toch wel iets bijzonders. Doe er een mooie envelop bij en klaar ben je! 

GIFTCARDS

Geef iets speciaals

Pas deze giftcard aan zoals je wilt: ander papier, formaat, kleur en accessoires (touwtje, strikje, paperclip of een zeiloogje zoals hier). Ook nog een mooie envelop erbij, deze hebben we ook in allerlei maten en uitvoeringen.

OFFERTE / BESTELLEN

Laten we samen
iets moois maken!

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of direct bestellen? Ga naar de offertepagina.

buro stampij

Werkwijze

Over ons

Contact

Producten

Geboortekaarten

Trouwkaarten

Visitekaartjes

Giftcards

service

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Levertijd

Betaling

copyright© Buro Stampij