HOME

GEBOORTEKAARTEN

TROUWKAARTEN

OVERIGE KAARTEN

LOOKBOOK

WERKWIJZE

OVER ONS

CONTACT

Hello little one, welkom in deze wereld!

Bijzondere en unieke geboortekaarten

Een baby krijg je niet iedere dag en is een uniek moment in je leven. En net zoals de puurheid van zo’n pasgeboren kleintje, zijn we van mening dat een kaart dit ook moet uitstralen. Voor ons dus geen ‘standaard’ kaart uit een boek… Wij maken unieke geboortekaarten op pure (handgeschepte) papiersoorten en met minimalistische ontwerpen.

Onze kaarten

Puur in eenvoud

De vormgeving van de geboortekaarten houden we graag simpel. De naam van jullie kindje is immers de ster van de show! Uiteraard mogen de belangrijke feiten niet ontbreken. Heb je een mooie quote of tekst die je er graag op wilt hebben? Dan geven we die ook een mooie plek!

We hebben een aantal voorbeelden ontwikkeld die als inspiratie kunnen dienen voor jullie ontwerp.

Inspiratie kaarten

De kaarten hieronder kunnen dienen als inspiratie en ‘basisontwerp’ voor jouw eigen kaart. Klik op de button voor meer info en om direct een offerte aan te vragen. Ook vind je hier een voorbeeldprijs. Wil je elementen aanpassen of toevoegen? Dan kan de prijs veranderen. De definitieve prijs ontvang je na je offerteaanvraag. Toch liever een eigen ontwerp? Vraag dan een offerte aan.

LOLA

Néla

Dean

Daisy Mae

Jax

Miley

 Iets aanpassen,
of een eigen ontwerp, kan dat?

Uiteraard! Lettertypes, compositie, tekst, papiersoort en inktkleur kun je naar eigen keuze aanpassen. Dit passen wij gratis voor je aan! Daarnaast ben je vrij om de stijlen onderling te combineren en te mixen, zodat je de perfecte kaart krijgt die bij jou past. Kies uit een van de prachtige papiersoorten die we hebben. Uiteraard hebben we bij iedere papiersoort ook een passende envelop.

Wil je toch liever een eigen ontwerp? Dat kan! Vraag dan hier een offerte aan.

MEER OVER MATERIAAL EN TECHNIEK

OFFERTE / BESTELLEN

Laten we samen
iets moois maken!

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of direct bestellen? Ga naar de offertepagina.

buro stampij

Werkwijze

Over ons

Contact

Producten

Geboortekaarten

Trouwkaarten

Visitekaartjes

Giftcards

service

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Levertijd

Betaling

copyright© Buro Stampij